Még erősebb lesz a Vernee Apollo

A nemrég bemutatkozó új márka legütősebb ajánlata a megjelenés előtt tovább növelte a lóerők számát. A tízmagos rendszerchip mellé 6 gigabájt RAM és nyomásérzékeny kijelző jár.

A kínai Vernee annyira új márka a piacon, hogy első készüléke, az alsó-középkategóriás Thor hiába jutott el szerkesztőségünkbe, még reszelgetik a végleges szoftvert, így mi is türelemmel várjuk az érdemi tesztelgetés megkezdését. Az mindjárt kiderült, hogy az új mobilos szereplőnél odafigyelnek az anyaghasználatra és a specifikációkra, és az eddig hallottak alapján ez még inkább igaz lesz a felső-középkategóriás, valamivel később érkező Apollóra, amelyet két hónapja jelentettek be 5,5 hüvelykes QHD kijelzővel, Helio X20-as SoC-vel, 6 gigabájt RAM-mal, ujjlenyomat-olvasóval, 21 megapixeles kamerával, USB-C csatlakozással és persze fémházas burkolattal.

Ha ez nem hangzott volna elég jól, meg lehet még említeni a 128 gigabájtos belső tárolót és a nyomásérzékeny kijelzőt, most pedig azt közölte a gyártó, hogy a tízmagos MediaTek SoC-nek is az erősebbik, Helio X25-ös változata kerül majd a hátlap alá, azaz a vártnál is több lóerő fog dobogni az ígéretes phabletben. A Vernee Apollo ára és megjelenése továbbra sem ismert, a Helio X20-as, 4 gigabájt memóriás Apollo Lite ugyanakkor már be lett árazva egy-két kínai webshopban, 64 ezer forintnak megfelelő amerikai dollárért.

Azóta történt

Előzmények

  • A maximumra törekszik az új kínai márka

    A Vernee olyan készüléket fog hamarosan piacra dobni, aminek specifikációi közül elég lenne csak a 6 GB RAM-ot, a Force Touch kijelzőt, vagy a 10 magos processzort kiemelni.

Hirdetés