Még három Samsung jelez izgatottan: megérkezett a One UI 5.0

Az idei rajongói kiadás, egy lájtos Note és egy régi Galaxy A telefon bizonyítja: a Samsung a saját terveinél is hamarabb végezhet az Android 13 frissítésekkel.

Még nincs egy teljes hónapja, hogy a One UI 5.0 és perfekt animációi megérkeztek a Galaxy S22 családra, mégis több tucat Samsung okostelefon esett túl ugyanezen csomag telepítésén, amivel a koreai gyártó vált a legszorgosabbá az androidos térben, ha frissítésekről van szó. A Fan Edition kiadások tulajdonosainak viszont végig kellett nézniük, hogy jobbról-balról megelőzi őket több hajlítható, A-szériás és ütésálló mobilfrissítés.


A Galaxy S21 FE is aktualizálhatja felületét [+]

Tegnap aztán megindult a One UI 5.0 közzététele a Galaxy S20 FE-re, ma pedig a Galaxy S21 FE a soros. Meg a Galaxy Note 10 Lite. És a Galaxy A71. Figyelembe véve, hogy az utóbbi lassan három éves telefon a középkategóriából, örömteli felülete és operációs rendszere aktualizálása, egy interjúban Sally Hyesoon Jeong a SamMobile-nak pedig elmondta: újévig végeznének az Android 13 frissítéssel. Mármint minden régióban és minden egyes kompatibilis készülékre.


A Galaxy A71 2019 végén debütált, mégis megjött rá az Android 13 [+]

Erre minden esély megvan, lévén villámgyorsan fogyatkozik a One UI 5.0-ra váró telefonok és táblagépek várólistája, és ha ez sem lenne elég, jövőre a Samsung még hamarabb indítaná az Android 14 dömpinget. Az eddigi visszajelzések alapján ráadásul az aktuális frissítőcsomag letisztult és nagyjából hibamentes az eddig telepített készülékeken – mi legutóbb a Galaxy XCover6 Pro esetében tapasztaltuk, hogy a rendbe rakott animációkkal mennyire szélsebes a felület, középkategóriás hardverrel is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés