Még idén befut a Galaxy S10 Lite és Note10 Lite

A Samsung elvileg még decemberben bemutatja az első Lite szériás modelleket a Galaxy A51 társaságában.

A 91mobiles exkluzív információi szerint a Samsung még idén bemutatja Indiában a gyártó történetének első Lite modelljeit, az L-alakba rendezett kamerarendszerrel szerelt Galaxy A51 társaságában. Az információ az indiai piacra vonatkozó stratégiai terveket ismerő meg nem nevezett forrástól érkezett, a specifikáció pedig a FCC adatbázisából. A Samsung Galaxy Note10 Lite részletei továbbra sem ismertek, mindössze a modellszám (SM-N770F) és hogy jelentősen kedvezőbb árazásra számíthatunk a Note10 és Note10+-hoz képest.

Az SM-G770F jelzetű S10 Lite Cat.14-es LTE modemmel és háromszoros frekvenciaság-integrációval (3xCA) rendelkezik, de 4x4 MIMO nélkül. Az FCC bejegyzés felfedi a 170 milliméteres képátlót, ami alapján a 6,69 hüvelykes panelre számíthatunk. A 75 milliméter széles készülékben elvileg lesz microSD támogatás és 45 wattos gyorstöltés is, ami annyiban azért mégis kellemetlen, hogy a csúcsmodellek ezt pont nem tudják. Pontosabban a Note10+ igen, amennyiben külön megvásároljuk hozzá a megfelelő töltőfejet.

Samsung Galaxy A51 render
Samsung Galaxy A51 render

A Geekbench eredményei Snapdragon 855-ös szettre utalnak, Ishan Agarwal pedig határozottan állítja, hogy a hármas kamerarendszer a hátlapon egy 48 megapixeles főkamerából, egy 12 megapixeles ultraszéles szenzorból és egy 5 megapixeles mélységélességet regisztráló egységből fog állni, míg az előlapon 32 megapixellel lőhetjük a szelfiket.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés