Még idén érkezhet a G Flex 2

Megtörtént az Apple sajtóeseménye, a Samsung bejelentette a Note 4-et, így a két nagy gyártó termékei körül fellépő hype-on már túl vagyunk. A következő nagy dobásra viszont az LG-től lehet számítani, a vállalat még az idei év vége előtt szolgálhat meglepetéssel. A GizBot értesülései szerint ugyanis hónapokon belül érkezhet a hajlított kijelzővel szerelt G Flex 2, mely az iPhone 6 Plus és az előbb említett Note 4 ellen indulna harcba.

A G Flex története 2013-ra nyúlik vissza, az első generációs változat a Samsung Galaxy Round ellenfelének készült, ám amíg előbbinek a felső és az alsó részét hajlították meg, addig utóbbinál a széleknél történt meg mindez. Egy fontosnak mondható információ viszont az  LG indiai részlegének köszönhetően a G Flex utódjáról is napvilágot látott, egy belső forrás szerint a készülék nem QHD, ám a Full HD-nél nagyobb felbontású kijelzőt kaphat.

Mást viszont egyelőre még nem lehet tudni az újdonságról, mindenesetre arra azért számítani lehet, hogy a dél-koreaiak egy év vége felé tartandó bemutató során fogják leleplezni legújabb zászlóshajójukat, mely először hazai földön, majd a világ más részein is elérhetővé válik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG G Pad 7.0 - a következő epizód

    Az LG egyre komolyabban veszi a tabletes piacot, újdonságuk korrekt hardverrel rendelkezik és megkapta a legújabb rendszerfelületet is.

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

  • LG L90 - ellentétek a családban

    Apró eltérések vannak az LG G2 mini és az L90 között. Ezek az LG szerint forintosíthatók, az L90 ugyanis olcsóbb ketyere, de pár dolog hiányzik belőle, amit házon belüli vetélytársa megkapott.

  • LG G Flex - igazi atléta

    A dél-koreai gyártó termékének hat hüvelykes OLED kijelzőjét felülről lefelé hajlították meg, az eredmény pedig elképesztő lett, ráadásul az üzemidő átlagon felüli és a rendszer is villámgyors.

Hirdetés