Megegyező néven frissült az Alcatel A3 10 tablet

Az Alcatel a tavalyi MWC-n mutatta be, illetve állította ki egy fél szó nélkül az Alcatel A3 10 hüvelykes változatát, ami egy erősen belépő szintű, cserébe sztereó hangszóróval és klassz felületkialakítással rendelkező tablet. Ehhez képest jelentősen fejlődött a hardver, noha a lapkakészletről továbbra sem sokat tudunk, mindössze annyit, hogy a februárban bemutatott, csak WiFi képes modellhez képest alacsonyabb órajelen pörögnek a magok.


[+]

Az Alcatel A3 10 WiFi variánsát az ősrégi, 1,3 GHz-es, Cortex-A7-es magokat futtató MediaTek MT8127 működteti, míg a most bemutatott 4G képes táblagép egy valamilyen 1,1 GHz-es szettet kapott. A 3 GB rendszermemória már lényegesen megnyugtatóbban hangzik, a 16 GB belső tárhely pedig bővíthető. Kamera is van, elsősorban egy 8 megapixeles a hátlapon, szelfizni pedig 5 megapixelen lehet


[+]

A HD felbontású panellel szerelt gépbe 4600 mAh-s akkumulátor került és körülbelül 38 ezer forintnak megfelelő rúpiáért lehet megvásárolni, első körben kizárólag a Flipkart kínálatában május elejétől.

Előzmények

Hirdetés