Megérkezett az Android 6.0 a One M8 GPE-re

Ha az 5.0 Lollipop a Google eddigi legnagyobb volumenű androidos frissítése volt, akkor, ha kicsit rosszmájúak akarunk lenni, akkor a 6.0 Marshmallow a legnagyobb hibajavító csomag. Az 5.0 sok újdonsága mellett (Android Runtime, új alkalmazásváltó, Material Design stílus stb.) jó pár hiba is becsúszott, így nem egy készülékre volt jellemző mobilhálózati vagy WiFi jel ingadozás, memóriakezelési gond és inkonzisztens üzemidő, bár erre a Google és a gyártók is szolgáltak gyógyírrel az eltelt hónapok folyamán.A Marshmallow a felszínen kevésbé (pl. új alkalmazásmenü), a visszajelzések alapján a függönyök mögött viszont annál hasznosabb előrelépés, a Doze névre hallgató alvó mód például hozzájárul az üzemidő kitolásához.

Ez az üzenet jelent meg vagy bukkan fel hamarosan a HTC One M8 GPE tulajdonosok készülékén
Ez az üzenet jelent meg vagy bukkan fel hamarosan a HTC One M8 GPE tulajdonosok készülékén

A Nexus készülékek után a Play Áruházban megvásárolható, Google Play Edition modellek szokták a leghamarabb megkapni a frissítést, és most a HTC One M8 vegytiszta androidos változata a soros, hogy a nyalókás rendszert mályvacukrosra váltsa (ezeket a fantázianeveket nem mi találjuk ki). A frissítőcsomag 450,4 megabájt szabad helyet kér a letöltéshez, és még valamennyit, hogy az átállás gördülékeny legyen. Az újraindítás és telepítés opció kiválasztása után az ígéretek szerint 10 perc, és a One M8 GPE már Android 6.0 Marshmallow-val bootol be.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • Pár nap múlva itt az Android 6.0 a HTC One M8 GPE-re

    A vegytiszta Androidot futtató One M8 Google Play Edition 6.0 Marshmallow-s frissítése ugyan késik, a telepítőcsomag az ígéretek szerint azonban hamarosan elstartolhat.

  • HTC One M9 - meleg fogadtatás

    Megérkezett a fémházas One termékcsalád harmadik tagja 20 megapixeles kamerával és következő generációs, ám nem éppen problémamentes rendszerchippel.

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés