Megérkezett a belépő Moto E7 Power is

A G széria után a Motorola új E modellje is bemutatkozott, Indiában roppant kedvező áron.

A három kiszivárgott Motorola készülékből már csak egyet vártunk, mivel a G10 és G30 már megérkezett. A Motorola E7 Power viszont csak most mutatkozott be, belépő készülék lévén természetesen Indiában. A specifikációt majdnem sikerült eltalálni a pletykákban, de az ósdi MediaTek P22 helyett a Motorola a Helio G25-öt választotta. A 2020-as évjárató, 12 nanométeres szett szintén nyolc darab, maximum 2 GHz-es Cortex-A53-as maggal dolgozik, de fejlettebb kamera- és grafikus képességeket nyújt.

[+]

A Moto E7 Power 6,5 hüvelykes, HD+ kijelzővel rendelkezik kameracseppel, a hátlapon egy 13 megapixeles kamera dolgozik 2 megapixeles mélységszenzor társaságában, az ujjlenyomat-olvasó pedig szokás szerint a Moto logóban kapott helyet. Van jack csatlakozó, Type-C USB, IP52-es minősítés és 2x2 MIMO támogatás. Az 5000 mAh-s akkumulátort viszont csak normél tempóban, 10 wattos teljesítménnyel lehet tölteni.

Az Android 10 rendszerű, dedikált Google Asszistens gombbal szerelt Moto E7 Power 2 GB rendszermemóriával és 32 GB bővíthető (max. 1 TB) belső tárhellyel 30 ezer forintnak megfelelő rúpiába kerül, míg a 4/65 GB-os verzió 33.800 forint körül szerezhető be, egyelőre csak Indiában és a Flipkarton keresztül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés