Megérkezett a Nokia 7 első frissítése

Egyelőre csak Kínában indult el az üveg hátlapos, felső-középkategóriás Nokia 7 értékesítése, de ott igen jól kezdett az eszköz, és hamarosan a többi piacon is bizonyíthatja életképességét. Az első rendszerrel viszont már biztosan nem fogunk találkozni, hiszen egy 172 megabájtos OTA frissítés máris érkezett rá: az Android rendszer változatlanul 7.1.1-es verzión maradt, de megkapta a novemberi biztonsági csomagot, valamint javítottak (főleg zajmentesítettek) a kameráján, finomítottak az arcfelismerő-rendszeren és az ilyenkor szokásosan említendő, üzemidőt, illetve rendszerteljesítményt érintő optimalizációk is megtörténtek.

Kínában már elindult az értékesítés, a frissítés híre is innen jött
Kínában már elindult az értékesítés, a frissítés híre is innen jött [+]

Időközben az Oreo is készülget, az egyel magasabb szinten lévő, jelenleg a Nokia-kínálat csúcsát képviselő Nokia 8 bétatesztje hamarosan lejár. Már 2000 felhasználó visszajelzéseiből tudtak dolgozni, és egyre inkább úgy tűnik, hogy már csak napok vannak hátra a végleges verzió startjáig.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Előzmények

  • Jól fogynak a Nokia készülékek

    Annak ellenére, hogy nem tökéletesek, a csúcsmodell pedig csak most futott be, igen jól szerepelnek a piacon a HMD Global Nokia márkájú eszközei.

  • Nokia 5 - ötlettelen

    A HMD jelenleg elérhető szériájának középső tagja vegyes teljesítményt nyújt, kétségkívül vannak erősségei, de a hiányosságok sajnos hangsúlyosabbak, mint a pozitív tulajdonságok.

  • Nokia 3 - valaki most finntorog

    Symbian, MeeGo, Windows Phone és most Android: megtalálta-e a Nokia az ideális okosplatformot és a Lumiák méltó utódját, avagy az elbukott sorozatok hibáit ismétli?

Hirdetés