Hirdetés

Megérkezett a One UI 5.0 a Galaxy S22 családra

Az Android 13-on alapuló csomag azonnal telepíthető.

Olaszország a hétvégén idő előtti betekintést kapott, hétfőn viszont mindenki számára megindult az Android 13-on alapuló One UI 5.0 főverzió közzététele a Galaxy S22-re, az S22+-ra és az S22 Ultrára. A 2,85 GB-os telepítőcsomag rendkívül hosszú változáslistával érkezett meg a hazai készülékeket is beleértve, ebből szemezgetünk. Új alkalmazásikonok, színsémák és illusztrációk. Gördülékenyebb animációk és effektek. Testreszabhatóbb zárolt képernyő és hátterek, akár hívófelenként beállítva. Új rutinok, üzemmódok napszak és elfoglaltság szerint.

A One UI 5.0 a Galaxy S22+-on
A One UI 5.0 a Galaxy S22+-on [+]

Widgetek csoportosítása a kezdőképernyőn. Osztott képernyős nézet gyors elérése. Könnyebb eszközcsatlakozás, értesítések elrejtése TV-n. Súgó és hisztogram Pro kameramódban, ételfotó zoomkamerával, továbbfejlesztett okosfelvétel, könnyebb szűrőválasztás, továbbfejlesztett galéria és történetek. Bővebb képszerkesztés, GIF-eket, portrékat beleértve. Új AR-emojik és matricák, sokrétűbb Samsung billentyűzet átrendezés. Könnyebb szövegolvasás képekről, javaslatok tartalom alapján. Új DeX értesítés- és feladatkezelő, naptár.


[+]

Nagyobb kontroll az értesítések felett, nyelvbeállítások alkalmazásonként. További opciók a ne zavarj módhoz, a hangokhoz, a rezgésekhez és a RAM Plushoz. Új biztonsági vezérlőpult, személyes adatok nagyobb védelme. Könnyebben elérhető kisegítő lehetőségek, új sarokműveletek. Több időzítő használata egyszerre, könnyebb megosztott naptárkezelés, videokonferenciák hozzáadása az eseményekhez, matricák a Google Naptárhoz, aznapi események szemmel tartása, könnyebb emlékeztető-kezelés. Újratervezett digitális jóllét, segítség kérése vészhelyzetben beépített kapcsolatlistával, végül alkalmazásnevek megjelenése az edge panelen. A változáslista részletei:

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés