Megérkezett a picit spórolósabb Realme 7 is

Nem sok mindennel takarékoskodott a Realme a 7i esetében, de a lapkakészlet, a gyorstöltés teljesítménye és a kijelző felbontása szerényebb.

A Realme 7-es széria a Realme 7i bemutatásával lett teljes, ami ezúttal is visszafogottabb képességeket jelent a kedvezőbb árért cserébe. Viszont a legszerényebb modellbe is jutott 90 Hz-es képfrissítésű, 6,5 hüvelykes IPS panel, de csak HD+ (720 x 1600 pixel) felbontással. A Realme 6i-hez képest azért ez is jelentős előrelépés. A kamerarendszer megegyezik, így a bal oldalra lyukasztott szelfikamera az alapmodellel megegyezően 16 megapixeles.

[+]

A hátlapi kamerarendszer is csak elrendezésében és képességeiben változott. A 64 megapixeles főkamera, a 8 megapixeles ultraszéles és a két darab 2 megapixeles alibiszenzor (monokróm és makró) négyzetes panelbe foglaltatott és nem opció a 4K videófelvétel. Valószínűleg a Snapdragon 662-es szett korlátai miatt, a rendszermemóriával és a tárhellyel viszont nem spóroltak (8/128 GB UFS 2.1). Ezen kívül csak az 5000 mAh-s akkumulátor töltésteljesítménye tér el, ami 18 wattban maximált 30 watt helyett. A készülék Indonéziában mutatkozott be, ahol 3199000 indonéz rúpiát kérnek érte, ami körülbelül 65 ezer forintnak felel meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés