Megérkezett az első Realme Note

65 amerikai dollárnak megfelelő összegért debütált a Fülöp-szigeteken az új széria első, ismerősnek tűnő tagja.

Új termékvonalat indít a Realme. A márka összes eddigi készüléke között van azért egy kis káosz, például hozzánk a C-széria, a számozott széria és a GT-vonal érkezett, de a globális palettában vannak Narzo, Q, U, X és V előnévvel keresztelt modellek is. Igaz, ezek között időnként van átfedés, viszont nem segíti az átláthatósági helyzetet a most bejelentett Note modellek érkezése. Egyelőre egy hivatalos bemutató történt, a Realme Note 50-é, de a márka még két telefont ígér erre az évre. Az más kérdés, hogy miért az ötvenes számmal indítanak, de ilyen apróságokon, mint a nevezéktan, a kínai márkáknál kár fennakadni.

Realme Note 50 feketében
Realme Note 50 feketében [+]

A Fülöp-szigeteken bemutatott és piacra dobott Realme Note 50-ben egy 6,74 hüvelykes IPS LCD kijelző található HD+ felbontással és 90 Hz-es frissítéssel. Az érintési mintavételezés 180 Hz, a panel ígért fényessége pedig 560 nit, kávából van egy látható mennyiség, az 5 megapixeles kamera pedig U-alakú notchban lóg be felül.

Fekete és kék színben érhető el az első Realme Note
Fekete és kék színben érhető el az első Realme Note [+]

A hátlap alatt a Unisoc T612 chip található (a Nokia T21-ben találkozhattunk már vele), mellé jár 4 GB RAM és 64 GB beépített tárhely. Az akkumulátor 5000 mAh-s, vezetéken 10 wattal tölthető, vezeték nélküli töltés természetesen nincsen. A hátlap és a keret műanyag, a keret jobb oldalán a bekapcsológombba jutott egy ujjlenyomat-leolvasó. A ház IP54-es védettséget élvez, van rajta 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozó, hátulján pedig két kamerát (13 megapixeles főkamera és QVGA segédszenzor) láthatunk LED villanóval. Külsőre egyébként pont úgy néz ki és pont akkora ez a modell, mint a Realme Narzo N53 vagy az indiai Realme C53, de variáltak a töltési sebességen és a kamerákon.

Egyelőre csak a Fülöp-szigeteken elérhető az “új” Realme Note 50, ott 3600 helyi peso az ára, ez 22 670 magyar forintnak felel meg mai árfolyamon. Arról egyelőre semmi hír, hogy más piacokon elérhető lesz-e a telefon.

Előzmények

Hirdetés