Megérkeztek az első, hivatalos Galaxy S21 előzetesek

A Let's Go Digital ezúttal sem lőtt mellé, de a színekkel szerényen bántak. A Samsung viszont nem.

A Samsung éppen most erősítette meg a jelenlétét a CES-en, az esemény pedig január 11-én, Csendes-óceáni idő szerint este hatkor lesz, ami itthoni idő szerint délután három. Egyelőre teljesen bizonytalan, hogy az új S széria itt kerül-e bemutatásra, vagy esetleg már decemberben, netán január 14-én, de az biztos, hogy nem kell tavaszig várni a mellékelt ábra szerint, az Ultrát kivéve lila/rózsaszín kombinációban is bemutatkozó eszközökre.

Merész színkombináció.
Merész színkombináció.

A Galaxy S21 és S21+ kamerarendszere megegyezőnek tűnik, valószínűleg az is lesz, az S21 Ultra viszont szemmel láthatóan eltérő, már csak azért is, mert három helyett négy kamera kerül a keretről a hátlapra futó panelre. A kéttónusú megoldás igen merész(nek tűnik nekem), noha a Note20 és Fold bronz színváltozatát roppant tetszetősnek találom. Az S21 és S21+ esetében a textúra is ad némi extrát a dizájnhoz, mivel a kameraegység üveg, míg a hátlap ránézésre matt, vagy inkább szaténfényű plasztik.

A sík kijelzővel szerelt alapmodellek esetében 12 megapixeles főkamerára, 12 megapixeles ultraszéles szenzorra és 64 megapixeles telés egységre számítunk, míg az ívelt kijelzős Ultra 108 megapixeles főkamerája mellett 12 megapixeles ultraszélessel, 10 megapixeles, háromszoros optikai zoomot kínáló szenzorral és egy szintén 10 megapixeles, tízszeres nagyítást biztosító periszkópos egységgel várható lézeres fókuszsegéd mellett. Az 5G viszont egyik modellből sem marad ki.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés