Hirdetés

Meghajlik a zsebben az iPhone 6 Plus?

Mobiltelefonját a legtöbb ember a zsebében hordozza, és persze minél nagyobb egy készülék vagy szűkebb a nadrágzseb, annál nagyobb nyomás kerül a készülékre, erre az erőhatásra pedig a készülékek tervezésekor fel kell készülni. A MacRumors fórumán azonban több új iPhone 6 Plus tulajdonos is arra panaszkodik, hogy a nagyméretű, ám vékony alumíniumházas készülék bizony meghajlott, és fotókat is megosztottak a roppant kellemetlen jelenségről.

A fenti képen jól látszik, és egybecseng a többi balszerencsés felhasználóval, hogy az egyik oldalon a nanoSIM-tálca, a másikon pedig ugyanabban a magasságban, a hangerőszabályzó gombok alatt van egy pont, ahol vélhetőleg annyira vékony az alumínium ház, hogy nagyobb erőhatásra - legyen szó mondjuk leülésről vagy felállásról egy szűk nadrágzsebben - bizony előáll a jelenség.

Az Unbox Therapy YouTube csatorna a fentiekre reagálva kipróbálta, hogy intenzívebb kézzel való hajlításra hogyan reagál a készülék, és a végeredmény nem túl rózsás a cupertinóiakra nézve. Azt egyelőre nem tudni, hogy az összes iPhone 6 Plus esetében fennáll-e a jelenség, vagy csak néhány készülék reagál rosszabbul az erőhatásokra, vagy esetleg a felhasználók gyötörték meg kütyüjüket túlságosan.

A csatorna üzemeltetője a hasonló méretű Galaxy Note 3-at is alávetette hasonló tesztnek, hogy legyen némi összehasonlítási alap, a Samsung készüléke pedig átment az intenzívebb hajlításteszten is. Az Apple egyelőre még nem reagált a fenti problémára, mindenesetre roppant kellemetlenül érintené őket, ha kiderülne, hogy széleskörű gyártási problémáról van szó, ugyanis már tízmillió iPhone 6 és iPhone 6 Plus készüléket értékesítettek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés