Megindult az Android 12L a Galaxy Tab S7-re is

És természetesen a Tab S7+ is megkapja a One UI 4.1.1-es verziót.

Az augusztusi Unpacked és a Z Fold4 piacra kerülését követően nem sokkal a Galaxy Tab S8-as család már frissült Android 12L-re, most pedig a Samsung 2020-as táblagépei is megkapják az új rendszert. A One UI 4.1.1-es verzió az alap S7-re T870XXU2CVH3, míg a Tab S7+ gépekre T970XXU2CVH3 firmware verzióként lesz elérhető. Az első körben Korea és Franciaország kapta meg hét elején az update-et, de ahogy telnek a napok, úgy halad a globális OTA terjedése.


Android 10-zel került piacra a tábla, most megérkezett rá a 12L is, így DeX mód nélkül is kényelmesebb lesz a multitasking.[+]

A rendszerfrissítés tartalmazza a 2022 augusztusi biztonsági javítócsomagot is. Közben a Samsung újabb okostelefonjaira elindította egyébként a szeptemberi hibajavító frissítést is. A táblagépek esetén az Android 12L alapú One UI elhozza az egyszerűbb multitasking lehetőségét, a mindig a kijelző alján maradó tálcát, frissített multitasking-vezérlő gesztusokat, ezentúl lehet a képekről szöveget kimásolni. A rendszerfrissítés ezen felül javítja a fájlkezelőben a keresést, a Samsung Internet böngészőben átrendezhetővé teszi a kedvenc weboldalak és könyvjelzők listáját, és természetesen új emotikonokat is hozzáad a gyári billentyűzet  készletéhez.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés