Mégis beelőzi a Samsung a Huaweit

A Samsung mutatta be elsőként a kameralyukat mint koncepciót. A fejlesztői konferencián többféle megoldással szolgáltak a szenzorszigettel szemben, az egyik az apró kijelzőkivágás volt a bal felső sarokban, név szerint Infinity-O. Evidens volt, hogy nem kizárólag a Samsung próbál alternatív formátumokkal előállni, a Huawei viszont kellemetlenül a gyártó sarkára lépett a témában.


[+]

A Huawei Nova 4 néven várt eszköz bemutatója december 17-én esedékes, a Samsungról eddig annyit tudtunk, hogy valamikor év végén. A Huawei tegnapi bejelentésére a Samsung ma egy konkrét dátummal válaszolt, ami egy egész héttel megelőzi a kínai konkurenst, így mégis a koreaiak mutathatnak be ilyen panellel szerelt modellt. Elvileg egyébként mindkét gyártó s BOE-tól veszi a megjelenítőt, de a Samsung eszköze lehet a magasabbra pozicionált specifikáció.


[+]

Ez várhatóan 6,3 hüvelykes, 2340 x 1080 pixel felbontású, 19,5:9 képarányú megjelentőt jelent, Snapdragon 710-et 7 GB rendszermemóriával és tripla hátlapi kamerát. A kijelzőbe szúrt előlapi kamera 24 megapixeles lehet, míg a hátlapi rendszer a szokásos ultraszéles látószöggel és mélységérzékelő szenzorral dolgozik majd a főkamera mellett. A Galaxy A8s december 10-én mutatkozik be Kínában.

Előzmények

Hirdetés