Mégis lehet Európában windowsos csúcsmobil

Az Alcatel idei csúcsmobilja Alcatel Idol 4S néven VR szemüveggel és JBL fülhallgatóval igen jó ajánlatnak minősült, de ezeket kihúzva az egyenletből, Vodafone Smart Platinum 7-ként is legalább ugyanolyan érvényes alternatíva tudott maradni. A széria gyengébb darabja lényegében BlackBerry DTEK50-ként sem volt rossz, Alcatel Idol 4 néven (és áron) pedig szintén jól sikerült darabnak mutatkozott.


(forrás: @alcatelmobileFR) [+]

A TCL által fabrikált alapkészülékek alakváltozatai tehát a legtöbb esetben megelégedésre okot adó szinten teljesítettek, nem csoda, hogy a gyártó igyekszik kihozni a maximumot a lehetőségekből. Az Egyesült Államokban már elérhető egy ideje az Alcatel Idol 4S Windows 10 rendszerrel szerelt változata, igaz, csak a T-Mobile kötelékein belül, viszont VR-ral és minőségi headsettel, ahogy az alapmodell.


[+]

Eddig arról volt szó, hogy az Alcatel Idol 4S with Windows 10 kizárólag az Egyesült Államokban indít karriert, az AlcatelMobileFR viszont Twitteren közölte a jó hírt, miszerint egyes európai országok, Franciaországot nyilván beleértve, is kapnak windowsos csúcsmobilt. Azt még nem tudjuk, hogy pontosan hol és mennyiért, de az 5,5 hüvelykes, QHD AMOLED kijlezővel, Snapdragon 652-es chipsettel és 3 GB rendszermemóriával szerelt készülék hamarosan errefelé is felbukkanhat.

Előzmények

Hirdetés