Megjelent a Jabra Elite 4

Aktív zajszűrés, Bluetooth multipont és aptX támogatás 100 euróért.

Új vezeték nélküli (TWS) fülhallgatóval bővült a Jabra kínálata. Az Elite 4 a megfizethetőbb kategóriához tartozik 99,99 eurós áron, ugyanakkor a kínált tudáslista bőségesnek tűnik papíron: adott az aktív zajzár (ANC), Qualcomm aptX kodektámogatás, és több eszközös Bluetooth 5.2-es kapcsolat. Szigorúan nézve az Elite 4 a már piacon levő Elite 4 Active új változata, mely az IP57-es védelmet elhagyja és helyette IP55-ös esőállóságot biztosít csupán, ám így kicsit olcsóbb.

Íme, a Jabra Elite 4
Íme, a Jabra Elite 4 (forrás: Jabra)

A hallójáratba illeszkedő fülhallgatóban 6 milliméteres meghajtók szólalnak meg, van nyomáskiegyenlítés, illetve az aktív zajkioltás használja a négy mikrofont transzparens módhoz is. A Jabra Sound+ alkalmazáson keresztül lehet az eszközt irányítani és beállítani, Android és Windows rendszeren adott a gyors párosítás lehetősége, valamint a Spotify Tap zenelejátszás gyorsindító.

Ebben a négy színben elérhető a fülhallgató
Ebben a négy színben elérhető a fülhallgató (forrás: Jabra) [+]

A fülhallgatók 20,1 x 27,2 x 20,8 milliméteresek és 4,6 grammot nyomnak, a hordozó és töltő tok 64,15 x 28,47 x 34,6 milliméteres és 33,4 gramm. A tokot USB-C csatlakozón lehet tölteni, ANC nélkül összesen 28 órányi zenelejátszást, ANC-vel 22 órát ígér a gyártó a tokban található extra energiával. A fülhallgatók 7 órát, ANC-vel 5,5 órát képesek egyhuzamban zenét lejátszani, tíz perc a tokban egy órányi lejátszáshoz elegendő energiát táplál a fülesekbe.

A Bluetooth 5.2-n keresztül SBC-vel, AAC-vel vagy aptX-szel kommunikál a Jabra Elite 4, összesen hat eszközzel lehet párosítani és két eszközre képes egyidejűleg csatlakozni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Jabra

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés