Megjelent a OnePlus Nord Buds 2

Aktív zajszűréssel bővül a OnePlus olcsóbb vezetékmentes fülhallgatója.

Az új telefon mellett a OnePlus új fülhallgatóval is bővítette a Nord szériát, bár az áremelkedés közel 50%-os a Nord Buds 2 esetén az elődhöz képest. Az eszközben 12,4 milliméteres titán hangsugárzók vannak, illetve adott benne az aktív zajzár is, mely 25 dB-ig képes elfojtani a hangokat a környezetből — állítja a OnePlus. Azt is állítják, hogy AI segít a megfelelő zajkioltást elérni, mellette természetesen van hangátengedő mód is és ki is kapcsolható a zajzár.

Hívások közben a fülhallgatók a beszélő hangját két-két mikrofonnal veszik fel. A hangot AAC vagy SBC kodeken keresztül fogadják Bluetooth 5.3-on. Adott a OnePlus gyors párosítás, van Dolby Atmos-támogatás, illetve állítható EQ profilokat is kínál a füles.

A Nord Buds 2 fehér színbenA Nord Buds 2 fehér színbenA Nord Buds 2 fehér színbenA Nord Buds 2 fehér színben A Nord Buds 2 fehér színben (forrás: OnePlus) [+]

A fülhallgatók mérete 27,5 x 21,05 x 24,4 milliméter, 4,7 grammot nyomnak és IP55-ös védettséget élveznek. A forma ismerős lehet tavalyról, hallójáratba illeszkedő szilikonharangos kialakítás aprócska szárral, melynek végén az irányításhoz használható érintőgombok pihennek. A tok 67,99 x 28,9 x 35,5 milliméter és 37,5 grammot nyom, tölteni USB-C csatlakozón keresztül lehet a benne található 480 mAh-s akkut. A fülhallgatókban 41 mAh-s telep van, ez ANC nélkül 7 órányi lejátszást és 4 órányi telefonbeszélgetést, ANC-vel 5 óra zenehallgatást és 3,5 óra beszélgetési időt tesz lehetővé. A tokkal együtt a maximálisan elérhető üzemidő a OnePlus szerint 36 óra. A tok feltöltése 90 perc, a fülesek pedig 60 perc alatt töltenek 100%-ra.

Magyarországra a OnePlus webshopján keresztül 26 ezer forintnak megfelelő 69 euróért lehet megrendelni a Nord Buds 2-t fehér és fekete színekben.

Előzmények

Hirdetés