Megjött az Android Nougat az első Xperiára

Fontos változásokat hozott a 7.0-s főverziójú Android, ilyen a fájlszintű titkosítás, az osztott képernyős mód vagy a részletesebb értesítési kártyák. Nem véletlen, hogy a gyártók biztosra mennek frissítésük szoftverstabilitása tekintetében, így a nyári start ellenére sokan csak télen kezdik közzétenni csúcskészülékeik nougatos update-jét.


[+]

Nem úgy a Sony, a japánok ugyanis ma, azaz november 30-án megkezdték az Xperia X Performance frissítését, hogy elmondhassák: még a tél beállta előtt elkészültek a csomaggal. A 39.2.A.0.327 kódjelű frissítés az X Performance F8131 és F8132 kódjelű variánsaira érhető el vagy lesz elérhető a következő időszakban, mert mint mindig, a közzététel az esetlegesen bent maradt hibák miatt fokozatos.


[+]

A fenti képernyőképeket az Xperia Blog közölte. Noha arról nem szól a fáma, hogy a többi Xperiára mikor jön a Nougat, várhatóan rövid időn belül megkapja a 7.0-s főverziót több idei csúcsmodell.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

  • Újabb Sony készülék vált Nougatra

    A japán gyártó igencsak belehúzott a rendszerfrissítésbe, a tegnapi X Performance frissítés után újabb Sony készülék kap 7.0-s Androidot.

  • Komoly ígéretek a Sonytól

    A Sony vállalta, hogy ő lesz az első gyártó, akinek az eszközein 7.1.1-es Android fog futni. Leszámítva persze a Google-t.

Előzmények

Hirdetés