Megkapta a OnePlus 3/3T az arcalapú azonosítást

A OnePlus mobilok egyik legfőbb erénye a roppant kevés erőforrást használó és a vegytiszta Androidtól alig különböző OxygenOS, ami mégis kellő mennyiségű gesztusfunkciót és extrát kínál. A OnePlus 5T notch és komolyabb 3D-s kamerák nélkül is megoldotta az arcalapú azonosítást, amit mi sehogy se tudtunk átverni. Más kérdés, hogy azért a OnePlus 6 beszállt a szenzorszigetes trendekbe, bár továbbra is 2D-s azonosítást kínál.

Régi-új ismerős: a OnePlus 3T (képernyővel felfele) pont olyan, mint a OnePlus 3
Szintet lépett a OnePlus a 3-mal és a 3T-vel, és a mai napig érkeznek rájuk a frissítések [+]

Az arcalapú feloldás előbb a OnePlus 5-re látogatott el egy frissítéssel, most pedig a 3-ra és a 3T-re vált hivatalossá a közösségi bétás körök után. A két készülék jelenleg 5.0.3-as OxygenOS-nél tart, oreós alapokon, májusi biztonsági csomaggal. Egy frissítést egyébként a OnePlus 6 is kapott mindjárt a megjelenéskor, a könnyebb átköltözését elősegítő Switch alkalmazással, valamint a 720p/480 FPS és 1080p/240 FPS-sel történő lassítás aktiválásával. A későbbiekben az előlapi kamerához kapcsolódó, szoftveres portrémód is elérhető lesz, ami a hátlapi páros esetében már most adott.

Előzmények

  • Nem egyedül érkezett a OnePlus 6

    Az új csúcsmobilon van notch, de nem az a lényeg: villámgyors működést és lényegre törő, mégis funkcióban gazdag szoftvert ígér a gyártó, a vízlepergető ketyere mellé pedig vezetékmentes füles is érkezett.

  • OnePlus 5 - mindenki nyugodjon le!

    A Never Settle szlogen Settle Down Please-re változott: az iPhone-t imitáló forma és a dupla hátlapi kamera a kevés változás közül kettő. Jó alapokra ugyanakkor most is erős várat sikerült építeni.

Hirdetés