Megvan a szeptemberi Apple-bemutató időpontja

Egy héten belül, online keretek között leplezik le az újdonságokat, rendhagyó módon azonban iPhone helyett Watch és iPad vonalon jöhet frissítés.

Szeptember 15 a következő Apple-premier dátuma, ez már a cég hivatalos oldalán is megjelent, és bár nagyon szűkszavú a Time Flies cím, valószínűsíthetően utal a hatodik generációs Watch-ra, ami véroxigénszint-méréssel, viszont Force Touch nélküli WatchOS 7-tel érkezhet.

 

Várunk még az iPad Air 4-re, ami egy Type-C csatlakozós, kávamentesített, home gomb nélküli, viszont az iOS (és iPad OS) történetében először bekapcsológombba integrált ujjlenyomat-olvasóval szerelt gépe lehet, és valószínűleg kimard belőle a Face ID. Nyilván jut bele fejlettebb kamera, frissebb Apple rendszerchip és Magic Keyboard támogatás.

 

Sokan nem tartják kizártnak, hogy jön egy olcsóbb HomePod hangszóró, és érkezhet az AirPods Studio is, amire szintén rég várunk. Persze a legfőbb szeptemberi bemutató mindig az aktuális csúcs-iPhone szokott lenni, most azonban, a korábban már bejelentett késés miatt valószínű, hogy csak pár héttel később leplezik le az iPhone 12-ket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPad Pro 12.9 (2020) - laptop helyett?

    Cupertinóban egyre inkább be akarják bizonyítani, hogy nincs szükség a mindennapokban asztali operációs rendszerre: Magic Trackpaddel és egyéb asztali kiegészítőkkel próbáltuk ki a legnagyobb új iPadet!

  • Apple iPhone 8 és 8 Plus duplateszt

    Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.

Hirdetés