Megvan az idei WWDC időpontja

Az Apple nemzetközi fejlesztői konferenciája június 6-án nyitja meg online kapuit.

Amellett, hogy az Apple saját telefonjainak, táblagépeinek, óráinak és számítógépeinek hardverét és szoftverét makulátlanul összehangolja, saját platformjain a leglelkesebb a fejlesztőközösség is, így például sok szolgáltatás és játék először valamelyik almás alkalmazásáruházban bukkan fel.

A Worldwide Developers Conference, röviden a WWDC ezért kiemelkedően fontos éves esemény, és itt beszél az Apple először a soron következő rendszerverziókról. Idén a 2022. június 6-10-e közötti konferencián hullhat le a lepel az iOS 16, az iPadOS 16, a MacOS 13, a tvOS 16 és a watchOS 9 szoftvergenerációkról. Ehhez nem ritkán termékbemutató is tartozik – a MacRumors például új Mac Pro és MacBook Air verzióra tippel, további lehetséges meglepetésekkel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPad Air (5. generáció) - felülértékesítés

    Majdnem Pro az új Air és érezhetően az iPad Pro felé löki a vásárlót. A 64 GB-os induló tárhelyért nagyon kár, mert egyébként minden másban remek gép.

  • Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés

    A konkurenciát nevetve lelépő hardver idejétmúlt csomagolásban. Drágábban kezd elődjénél, de van egy olyan vásárlói réteg, akinél biztos a sikere.

  • Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!

    15%-kal jobb üzemidőt hozott egy minimális vastagodás és néhány gramm plusz tömeg. Megjött a szenzoros képstabilizátor, kisebb lett a notch, duplázódott az alap tárhely, és a tavalyi modell nyitóáránál olcsóbb is az újdonság. Ez az iPhone megéri az árát!

Hirdetés