Méretesebb panelt ígér a Honor Band 6 előzetese

November 3-án mutatkozik be az új hordható kütyü.

Jó dolog egy nagy tudású okosóra, csak nem mindenkinek van szüksége arra pénz kiadni, vagy egyszerűen nem akar valami vaskosat a karjára csatolni. Itt jönnek képbe az olcsó, észrevétlen fitnesz karperecek, és a műfaj fejlődésével ezek egyre mutatósabbak és okosabbak lettek, méretesebb és színesebb kijelzővel.


A Honor Band 5 [+]

Mivel pedig Honor Band 5 tesztünk már több mint egy éves, időszerű a folytatás érkezése, amely november 3-án lesz esedékes a Kínai Népköztársaságban.


(forrás: Honor Weibo)

Azért annyira kevés kávára senki ne számítson, mint amire a poszter céloz, mindenesetre úgy tűnik, hogy a pánthoz képest az órarész picit kiszélesedik, tehát a megnövelt képátló borítékolható, ezzel pedig eléggé hasonlíthat a Band 6 a Honor Watch ES-re. A tudáslistát jövő héten teszi közzé a márka.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Xiaomi Mi Band 5 - bálványok alkonya

    Az csak egy dolog, hogy szignifikáns fejlesztés nem történt, de az akkumulátorkapacitás és az üzemidő konkrét visszalépésként értékelhető.

  • Honor Band 5 Sport - ez ilyen egyszerű

    A Honor Band 5 Sport nem sokban hasonlít a Honor Band 5-re, a Band 4 Running Editionre inkább. Az egyszerű funkciók ellenére a futók és a kosarasok valószínűleg értékelni fogják a dedikált sportmódokat.

  • Véroxigénszintet is mér a Honor Band 5

    A várakozásoknak megfelelően a Honor 9X és 9X Pro mellett a Honor Band 5 is bemutatkozott hasonlóan kedvező árazással.

Hirdetés