Merre van az Essential PH-1 értesítési LED-je?

Az utóbbi időszak egyik legizgalmasabb eseménye volt, amikor Andy Rubin, az Android atya és korábban évekig a Google munkatársa bemutatta a szerinte igazán felhasználóbarát okostelefont, a PH-1-et, a hozzá mágnesezhető, apró 360-as kamerát, illetve az Essential Home otthoni asszisztenst. Rubin telefonjának a kijelzője szinte teljesen kitölti az előlap egészét, és a Xiaomi Mi Mixszel szemben különösebb kozmetikázásra sem volt szükség: a titánból megalkotott váz lehetővé tette a tényleg hihetetlen vékony kávák megalkotását.

Az Essential PH-1 színvariációi
Az Essential PH-1 színvariációi (forrás: Essential) [+]

Az Essential ugyanakkor nem akarta alulra helyezni a fénymérőt és a közelségérzékelőt, sem pedig a 8 megapixeles kamerát. Éppen ezért U alakban ezek a készülék teteje felől (ahol alig láthatóan a hangszóró is helyet kapott) belógnak az 5,71 hüvelykes, 1312 x 2560 pixeles képernyőbe, ami alatt a Snapdragon 835 dolgozik.

Az értesítési LED az előlapi kamera fölé került
Az értesítési LED az előlapi kamera fölé került (Forrás: Essential) [+]

Ez eddig okés, de merre van az értesítési LED, ha van egyáltalán? Erre a kérdésre az Essential a Twitteren válaszolt: ez is odafért felülre, a szelfikamera baljára, úgyhogy értesülni fog a felhasználó, ha notifikációja érkezett. A napokban egyébként Andy Rubin egyértelműsítette: nem tömegterméknek szánja első Essential telefonját, és ez csak az első a vállalat számos, közelgő terméke közül. A kör alakú kijelzős otthoni asszisztens mellett a PH-1 phablet ráadásul szintén az Essential saját hangsegédjét futtatja majd. Kíváncsiak vagyunk, mire lesz képes.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés