Hirdetés

MIL-STD-810H minősítésekkel futott be a Tab Active3

A harmadik generációs strapabíró Samsung táblagép vízálló S Pen stylust is kapott.

Nincs elírás a címben: az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma 2004-ben pontosította a MIL-STD-810G katonai tesztszabványokat és előírásokat különféle eszközök és megoldások tartósságának vizsgálatára, illetve a katonai eszközök kompatibilitásának biztosítására, legutóbb pedig 2014-ben módosította. Tavaly aztán közzétette a 810G-t megreformáló MIL-STD-810H előírásokat, a CAT S42 pedig már ez utóbbit tüntette fel termékleírásán.


[+]

A Samsung Galaxy Tab Active3 a következő termék és alighanem az első táblagép 810H jelzéssel, igaz: a sajtóközlemény különösebben nem részletezi, hogy a megannyi lehetséges tesztből a készülék pontosan mely köröket teljesítette. Azt viszont igen, hogy a csomagolásban mellékelt tokba bújtatva a 126,8 x 213,8 x 9,9 milliméteres és 426 grammos jószág kibírja a másfél méteres magasságból való leejtést és a készülékház éppúgy IP68 védelmet kapott (30 percig, másfél méter mély vízben lapulva), mint a tokba csúsztatható S Pen stylus, mert igen: ez is jár a cucchoz.


[+]

A méretes ház 8"-es WUXGA PLS panelt rejt (1200 x 1920 pixel) és a nyolcmagos Samsung Exynos 9810 hajtja meg 4G RAM és 64 vagy 128 GB-os, bővíthető tárolóval megsegítve. Hátra 13 megapixeles, autofókuszos kamera került LED villanóval, előre pedig 8 megapixeles, fixfókuszos darab. A kettő között valahol 5050 mAh-s telep lapul, amely USB Type-C porton tölthető. Adott a WiFi 6 modem, a navigációs modul GPS/Galileo/GLONASS/BeiDou műholdak használatával, a Pogo csatlakozó kiegészítőkhöz és az ujjlenyomat-olvasó – eséllyel a középső gombba építve a képernyő alatt, ilyesmiből ugyanis akad három. A specifikáció már elérhető, az árakat és a pontos megjelenést a gyártó azonban még nem közölte.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés