Minden igényt kielégítő PPC-telefon a HTC-től

Felkerült az internetre egy "kiszivárgott" PDF fájl, melyben a HTC idén megjelenő készülékeinek specifikációi találhatók.
Ezek közül az egyik a Sedna (P6550). A készülék külseje megegyezik a korábban pletyka szinten emlegetett Siriuséval (P6500). A Windows Mobile 6 Professionalt futtató gép kijelzője 3,5 hüvelyk átlójú, felbontása viszont "csak" QVGA. Processzora egy 400 (egyes források szerint 384) MHz-s Qualcomm MSM7200. A forrás szerint kétféle verzió lesz a gépből, melyek a RAM/ROM páros méretében különböznek: az egyikben 64/256 MB, a másikban 128/1024 MB (!) található majd.
A GSM modul négynormás, de a kütyü támogatja a 7,2 Mbps-os HSDPA-t is. A Bluetooth szabványa nem ismert, a WiFi 802.11b/g-s. Található benne GPS vevő, 3 megapixeles, autofókuszos kamera, ujjlenyomat olvasó, a memóriabővítésre pedig 2 darab SDIO hely áll rendelkezésre. A tartozékok között állítólag egy bankkártya olvasó is lesz. Kérdés, hogy ekkora szolgálgatáskínálat mellett meddig bírja majd az 1600 mAh-s akkumulátorral.
Ára, hazai megjelenése egyelőre nem ismert.

 

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés