Minden Xperia Z típus megkapja a Lollipop frissítést

Jó hír a Sony okostelefon tulajdonosoknak: a japán óriás bejelentette, hogy a tavaly februárban elstartolt Xperia Z termékvonal összes tagja megkapja a szerdán elstartolt Android 5.0 Lollipop frissítést. A Sony viszonylag gyakran előrukkolt a családba tartozó készülékekkel, így az update több, mint egy tucat típust érinteni fog.

Íme az Android 5.0 Lollipop

A szóban forgó készülékek a következők: Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia Tablet Z, Xperia Z1, Xperia Z1S, Xperia Z Ultra, Xperia Z1 Compact, Xperia Z2, Xperia Z2 Tablet, Xperia Z3, Xperia Z3v, Xperia Z3 Compact, Xperia Z3 Tablet Compact. Az első típus, amelyik a Lollipop rendszerverziót megkapja. az Sony Z Ultra Google Play Edition lesz, várhatóan még novemberben. A többi készülék az elkövetkező hónapokban válthat 5.0-ás Androidra.

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia Z3 Compact - jó, hogy kompakt

    A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.

  • Sony Xperia Z3 - finomhangolás

    A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.

  • Sony Xperia Z2 - esszencia

    A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.

  • Sony Xperia Z2 Tablet - a légtornász

    Elképesztően karcsú, szinte légies táblagép a Sony újdonsága, amely erőnek sincs híján. Az üzemidő azonban kissé kevéske, ráadásul igencsak megkérik a szépség árát.

Hirdetés