Mindent elárul a Galaxy Wearable frissítése

A Galaxy Watch4 Classicról és a Watch4-ről nem sokat, de a Galaxy Buds2 minden paramétere kiolvasható az alkalmazásfrissítésből.

Ismét a Galaxy Wearable alkalmazás frissítése erősített meg a Galaxy Buds2-vel kapcsolatos információkat, így az aktív zajszűrést, az akkumulátor méretét és az új funkciókat. Pontosabban egyet. A Buds2 esetében az aktív zajszűrés fülesenként kapcsolható, tehát akkor is működőképes, ha csak egy fülest viselünk. A zajszűrés mértéke viszont nem finomhangolható, mint a Buds Pro esetében és az Audio 360 funkció sem lesz elérhető.

[+]

Az üzemidő viszont valószínűleg megegyező lesz, tekintve, hogy az akkumulátorkapacitás milliamperórára ugyanazok. A töltőtok 472 mAh kapacitású, a fülesekbe pedig egyenként 61 mAh-s telep került, amivel nekünk 4-4,5 óra zenehallgatás jött ki ANC-vel és nagyjából a duplája kikapcsolt zajszűrés mellett.

[+]

Az alkalmazásból egyelőre hiányzik az érintéses hangerőszabályzás is, de a programkódban benne van, úgyhogy elképzelhető, hogy a végleges verzióban már benne lesz, vagy egy későbbi frissítéssel érkezik a funkció, addig is lett helyette kibővített érintésvezérlés (nyomva tartás és három érintés).

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés