Minimális kávák mellett is marad az előlapi gomb a Honor V10-nél

A Honor V10 feltehetően a Honor 9 utódjaként kerül bemutatásra december 5-én Londonba, noha a Kínai Népköztársaságban már holnap felfedik a részleteket. A Honor V9, vagy itthon Honor 8 Pro néven ismert készülék utódja sokban hasonlíthat a Huawei abszolút csúcsmodelljére, viszont kedvezőbb árazásra mindenképpen számíthatunk. A kialakítás is követi a felső kategóriában jelenleg aktuális trendeket, egy kivétellel. Az 5,99 hüvelykes, FHD+ felbontású, 18:9-es képarányú LCD panel alá odafért egy fizikai kezelőgomb.


[+]

A TENAA képei alapján a Honor V10 valóban majdnem úgy néz ki, ahogy az eddigi információk alapján vártuk, a hátlapon viszont a dupla kamerarendszeren kívül nincsen egyéb. Az előlapra viszont elvileg nem csak egy 13 megapixeles szelfikamera fért, hanem egy fizikai Home gomb is, ami feltehetően a biometrikus azonosítót is integrálja. Ezen kívül sok újdonság nem derült ki, továbbra is a Kirin 970-es, mesterséges intelligenciára épülő HiSilicone szettet várjuk 6 GB operatív memóriával, a készüléket pedig instant Android 8-cal.

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Honor V10

    Full Screen kialakítás, előlapi ujjlenyomat-olvasó, Kirin 970-es szett és mesterséges intelligencia egy gyönyörű, fém házban. Nem utolsó sorban pedig egy kínai gangszta' rapper.

Előzmények

Hirdetés