Mobilarena TV: A boldogság nyomában

Több csúcskategóriás készüléket mutattunk be az utóbbi időben, ám ettől még fontos szerepkört vállalnak a kisebb gyártók is, sőt, egyre nagyobb számban érkeznek ilyen termékek Európába. Mai adásunkban egy viszonylag ismeretlen gyártó, a THL modelljét fogjuk bemutatni, ami a T200C fantázianévre hallgat. A 6 hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású IPS kijelzővel felszerelt készülék igazi érdekessége a nyolcmagos processzorral ellátott MediaTek MT6592 lapkakészlet, mely meglehetősen kellemes sebességet garantál. A kínaiak újdonsága más téren is igyekszik felvenni a kesztyűt a nagyokkal, a 13 megapixeles kamera például papíron egyáltalán nem hangzik rosszul. A 2500 mAh akkumulátorral ellátott, NFC chippel rendelkező masina ára sem vészes, így tényleg kérdéses, hogy mire képes a tesztidőszak során.

Az adás 18 órától kezdődik majd, a műsorvezetői szerepkört jómagam fogom ellátni, addig is lehet bombázni a kérdésekkel, melyekre igyekszem legkésőbb az adás közben válaszolni.

Miután a hétfői napon technikai okok miatt nem sikerült lebonyolítani az adást, így ma újra nekiugrunk a feladatnak, és reményeink szerint már egy zavartalan műsort fogunk végigvezényelni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • THL

Előzmények