Mobilarena TV: a négyesre irigyek a hármasok

Az idei év első felében lényegében az LG nyitotta és zárta a csúcsmodellek sorát, hiszen januárban mutatkozott be a G Flex 2, most áprilisban pedig a G4-ről rántották le a leplet. A legújabb zászlóshajó továbbra is 5,5 hüvelykes, QHD felbontású kijelzővel rendelkezik, ám a belső erőforrás tekintetében sokáig nem volt egységes álláspont a pletykagyárosok között, nagy titok övezte a komponenseket.

A Snapdragon 810 SoC körül fellépő hajcihő miatt azonban a Snapdragon 808 chipset mellett döntött a dél-koreai vállalat, a sajtótájékoztatón pedig kihangsúlyozták, hogy igyekeztek a végletekig optimalizálni a rendszert. A hátlapon található 16 megapixeles, lézeres autofókusszal megtámogatott kamera is gyönyörű képeket ígér.

Hogy mindezekből mi az igaz, menyire lett gyors a rendszer, milyen fotókat lő a fényképező, vagy hogy miként bírja a 3000 mAh kapacitású akkumulátor, arról a 18 órakor kezdődő adásban bővebben is beszélgetni fogunk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • LG G4 - nehéz rajta fogást találni

    A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.

  • Mobilarena TV: Egy meg kettő

    Mai műsorunk témája a OnePlus 2 lesz, amit egyszerűen csak zászlóshajó gyilkosnak neveznek. Van is benne igazából minden, nem is lett drága, szóval az előjelek tényleg nagyon jók.

Előzmények

  • Törésteszten járt az LG G4

    A TechRax máris kipróbálta, hogy az LG G4 mennyire bírja a strapát. Az első ütést még nagyobb gond nélkül elviselte a készülék, a másodiknál kezdődtek a problémák.

  • LG Spirit 4G LTE - görbe árnykép

    Az LG kompakt középkategóriása szemrevaló, pillekönnyű és még egy kicsit meg is hajlított, két hiba azonban ront az ígéretes összképen.

  • LG L80 - megy a levesbe?

    Az LG középkategóriása a WVGA-s L70 és qHD-s L90 között, 5 hüvelykes megjelenítővel próbál szerencsét, meglehetősen fura árcédulával, nem véletlen, hogy hivatalosan nem forgalmazzák itthon.

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.