Mobilarena TV: a ZTE sem maradt Mini nélkül

Rég volt ZTE készülék nálunk, és ha már eljött ez az örömteli nap, akkor rögtön a Blade Q sorozat legkisebb tagjával fogunk foglalkozni, ami egyébként fantáziahatárokat pedzegetve a Mini nevet kapta. A sok Mini között viszont úgy tűnik, hogy tesztalanyunk lesz a legolcsóbb termék, ráadásul egyáltalán nem mondható rossz ajánlatnak. Lehet, hogy a MediaTeK MT6572 lapkakészlet és a 4 hüvelykes, WVGA felbontású kijelző nem a legvagányabb manapság, de a visszafogott ár és az egy gigabájt RAM megléte mindenképpen örömteli dolog. Kompakt, kézreálló telefonról lesz szó, amiben sok mindent lehet szeretni.

ZTE Blade Q Mini
[+]

A mai napon is 18 órakor kezdünk, továbbra is a lenti kis ablakban lesz mindenkinek lehetősége arra, hogy minket nézzen.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

  • A ZTE is moduláris mobilokat akar

    A Motorola mellett a ZTE is az eltérő felhasználói igényekhez jobban illeszkedő és a környezetet is kevésbé terhelő cserélhető komponensekből építkező telefonokban látja a jövőt.

  • Két új ZTE mobil a láthatáron

    Android-alapú hathüvelykes óriással és Firefox operációs rendszert futtató olcsó mobillal készül a barcelonai szakkiállításra a ZTE.

Előzmények

  • ZTE Blade V - négyhengeres energia

    A kínaiak véglegesítették a korábban nálunk járt terméküket, viszonylag nagy külső, négymagos hardver jellemzi, ráadásul az árcímke is vonzónak mondható.

  • ZTE Grand X2 In - duplán Intelligens

    A kínai gyártó rálépett az Intel gázpedáljára, és készülékébe egy kétmagos, nagyon gyors Atom processzort épített, ráadásul még a kijelző is kiválóra sikeredett.

  • ZTE Blade G - G lett és pont

    A kínai gyártó újdonsága a penge név ellenére nem annyira vékony már, viszont teljesen jól használható, gyors szoftver és kellemes ár jellemzi.

  • ZTE V889M - kétélű penge

    Itthon is ismert és meglehetősen népszerű a kínai gyártó Blade III nevű készüléke, ám létezik kétkártyás változat is belőle, le is csaptunk rá.