Mobilarena TV: Utcai nagyokos

A HTC tavaly év végén, kvázi karácsony előtti meglepetésként leplezte le a felső-középkategóriás készülékét, amit a Mobilarena TV-ben ma tesztelünk, és ami One X9 névre hallgat. A készülék több jól ismert és szeretett funkciót is kapott, amit például a legújabb csúcsmodell nem, ezek egyik a sztereó előlapi BoomSound hangszóró. A tajvaniak kapacitív vezérlőgombokat használtak, így ezek nem foglalnak el helyet az 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzőből, ami fölé egy 5 megapixeles előlapi szenzor is odafért. Képeket inkább a hátlapra szerelt, OIS-es, 13 megapixeles kamerával érdemes kattintani, a fotók bőven elférnek majd a 32 gigabájtos tárolóegységen. A hardveres erőforrást a nyolcmagos processzorral ellátott MediaTek MT6795 Helio X10 chipset biztosítja.

A phabletben van WiFi, Bluetooth, GPS, bővíthető microSD kártyával, és Marshmallow operációs rendszert futtat. Az adásban beszélni fogunk arról is, hogy a 3000 milliamperórás akkumulátor mennyi üzemidőt biztosít. 18-kor kezdünk, a kérdéseket a fórumban várjuk!

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • HTC One X9 dual sim - útikalauz rossz irányba

    A tajvaniak decemberben bemutatkozó készüléke egész jó középkategóriás mobil, szerethető rendszersebességgel, ám sem az üzemidő, sem a kamera, sem az árazás nem viszi előre.

Előzmények

  • MWC 2016: Kezünkben a HTC One X9

    A karácsony előtt bejelentett phabletet végre élőben is kipróbálhattuk, és nem kellett csalódnunk: az összeszerelés hibátlan, a rendszerfelület pedig nemcsak fürge, sok hasznos extrája van.

  • Renderképeken pózol a „HTC One X9”

    A One A9 után a One X9 folytathatja a dizájnkorrekción átesett, fémházas HTC készülékek sorát. Ezúttal valószínűleg nem kell a BoomSound hangszórókról lemondani.