Mobilarena TV: Huawei MediaPad 7 Lite

Újabb szerda, újabb Mobilaréna TV, melynek középpontjában egy táblagép, nevezetesen a Huawei MediaPad 7 Lite fog állni. A manapság már alapszintű hardvernek számító egymagos, 1,2 GHz-es Cortex-A8 SoC nem egy erőgép, ám a szükséges funkciókat a gyártó állítása szerint maradéktalanul képes ellátni, ráadásul a processzorhoz még Ice Cream Sandwich és 1GB RAM is dukál, méghozzá a WSVGA (1024x600 pixel) felbontású kijelzővel karöltve. Az újabb 7 hüvelykes jövevény kicsit vaskos, egészen pontosan 193 x 120 x 11 milliméteres méterekkel bír, 3G modemmel is rendelkezik, energiaforrásként pedig egy 4100 mAh-s akkumulátor szolgál.

Azok a kedves nézők, akik Boggal és velem szeretnének tartani, ahogyan a táblagépet nyüstöljük, azok a már megszokott, 18 órakor kezdődő elő adásban alant ezt megtehetik.

Azóta történt

Előzmények

  • Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon

    A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.

  • Huawei MediaPad - premier előtt

    Honeycombbal telepített táblagép érkezett a Huaweitől, amely unibody házzal és hét hüvelykes kijelzővel van szerelve. Van olyan jó, mint az Ideos S7 Slim?