Mobilarena TV: Profi kártyatrükk

A Xiaomi Redmi Note 3 Pro változata nagyobb felbontású kamerát, erősebb hardvert és microSD kártyafoglalatot kapott a fémház és az ujjlenyomat-olvasó mellé.

Volt már a Xiaomi Redmi Note 3 adásban, és nem szokásunk a felturbózott változatokat ismételten körbejárni a Mobilarena TV-ben, ám a szerkesztőségbe érkezett Pro változat annyi különbséget rejt a küllemre tökéletesen megegyező fémház alatt, hogy érdemes ismét nulláról nekifogni a megismerésének.

16 megapixelesre nőtt a hátlapi kamera, hatmagosra csökkent a rendszerchip és a bal oldali tálca immáron nem csak SIM kártyákat, hanem microSD-t is befogad. Ráadásul magyar nyelvű MIUI 7.2-vel sikerült a Pro változatot kipróbálni, úgyhogy a szoftveres felület is érdemel néhány szót. Este hatkor kezdünk.

Előzmények

  • Xiaomi Redmi 3 - szépségbe zárt szörnyeteg

    Mutatós fémház, nyolcmagos rendszerchip, visszafogott méret és kolosszális akkumulátor a középkategória alsó felében – a Xiaomi már megint odapörköl a konkurenciának.

  • MWC 2016: Belefutottunk a Redmi Note 3 Próba

    A Qualcomm standjánál pillantottuk meg a Xiaomi fémházas phabletjének Snapdragon 650-es változatát, és megnéztünk vele egy-két teljesítménytesztet.

  • Xiaomi Redmi Note 3 - zártosztályos zseni

    Az ártól kezdve a fémházon át az üzemidőig minden klappol az ujjlenyomat-olvasós, Helio X10-es Redmi Note 3-mal – kivéve a zárt bootloadert, ami Kína határain kívül jelenleg eléggé rossz hír.

Hirdetés