Mobilarena TV: tegnap bemutatták, ma P6 az adásban

Tegnap, azaz 18-án még Londonban voltam (egészen pontosan ma reggel is), hogy személyesen láthassam, ahogyan a Huawei egy igen komoly show keretében bemutatja az Ascend P6-ot. Állati látványos és grandiózus volt a rendezvény, s persze a készülék sem kutya, mégiscsak az aktuálisan legvékonyabb okostelefonról beszélünk. Persze jól is néznénk ki, ha itt megállna a tudomány, erről azonban szó sincs, a P6 csúcsmodellnek is tekinthető.

Az egyelőre jelöletlen, fehér dobozban hozzánk került tesztpéldány szerencsére fekete színű, tényleg döbbenetes a külső, szép a HD felbontású kijelző, jónak tűnik a kamera, erős a hardver, plusz olyan szinten átdolgozta a csapat a 4.2-es Androidot, hogy kis túlzással rá sem lehet ismerni. Tele van apró, finom megoldásokkal, totálisan testreszabható, igényes, abszolút versenyképes a felület a többi nagy gyártó interfészével, előzetesen mondom, hogy le a kalappal. A nyári hőségben úgysem lesz mondjuk rá szükség, árnyékos szerkesztőségünkből este 6-tól élőben jelentkezünk.

Azóta történt

  • Előrendelhető az Ascend P6

    Az Egyesült Királyságban és Finnországban júliusi kiszállítással rendelhető a Huawei rendkívül karcsú fémes mobilja.

  • Huawei Ascend P6 - hatásos hatos

    Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.

Előzmények