Hirdetés

Mobile Meeting 2010 - gyertek!

Kedves Olvasók, esetleg Rádióhallgatók!

Régóta a fejünkben volt valami hasonló, de most hirtelen minden arra mutatott, hogy eljött az ideje annak, hogy kilépjünk egy kicsit az internet világából, s szervezzünk valami összejövetelt. Amikor az Első Olvasói Találkozó annyira jól sikerült, már éreztük, hogy ennek lesz folytatása.

2010. április 1-én rendezzük a Mobile Meeting 2010 elnevezésű rendezvényt.

Nem kell megijedni, nem öltönyös-nyakkendős puccparádéra készülünk. Hanem volna mondandónk Felétek, s ha már mi tartunk egy rövid előadást, akkor miért nem hívnánk meg azokat a partnereinket, akiket ti is ismertek? A Mobile Meetingen már biztosan ott lesz az LG, a Motorola, a HTC, a Sony Ericsson és a MyPhone reméljük, hogy a Nokia és a Samsung is visszajelez a részvételét illetően. Csináljunk egy mini-Barcelonát, Nektek.

Gyertek el, nézzétek meg az újdonságokat, tapogassátok meg azokat a telefonokat, amiket mi már láttunk az MWC-n, mondjátok el róla a véleményeteket, beszélgessetek a gyártók hazai képviselőivel, s persze pont azért nem egy puccos konferenciateremben rendezzük, hogy utána, előtte, közben megihassunk egy sört a pultnál (ezt mondjuk Bocha és Gubro vállalja be, én borozom), kitárgyaljuk haveri alapon a mobilkommunikáció történéseit, és...

... együtt felvágjuk azt a tortát, amit a Mobilarena-Prohardver együttműködés létrejöttének pontosan ötödik évfordulójára rendelünk. Ha már ott vagyunk, akkor lerántjuk a leplet a megújult oldalról is, megmutatjuk, hogy milyen új funkciókat tervezünk, nosztalgiázunk kicsit, és mindenek előtt jól érezzük magunkat Veletek, s reméljük, hogy ti is jól fogjátok érezni Magatokat. A meghívott gyártók tartanak néhány deklaráltan és előírtan rövid előadást, lehet kérdezni, érdeklődni, halkan fikázni, pogácsát arcba tömni, a pultnál alkoholért sorban állni. Valamennyi ásványvizet és pogácsát mi biztosítunk nektek, s terveink szerint a bárban is mérsékelt lesz az árszint. Szervezünk egy kis ingyenes borkóstolót is a Monarchia közreműködésével, a regisztráció két kupont is tartalmaz, amit szabadon csereberélgethettek egymás közt, ha valaki nem izgul az egri vörösborokra. Ez még nem fix, de dolgozunk az ügyön.

Mi mind ott leszünk (Bog, Bocha, Gubro), jön Szőlő, Parci és Polacheck is, de meghívunk más mobilos újságokat is, egy olyan kis banzájt szeretnénk, ahol kötetlen környezetben találkoznak a gyártók és a mobilok iránt fogékony felhasználók.

A lényegre térve:
A Mobile Meeting 2010 folyó év április havának első napján 17:30-21:30-ig tart, helyszín a budapesti Casa de la Musica (VIII. Vas utca 16.). A ház egyforma távolságra van a Blaha Lujza tértől, a Kálvin tértől és az Astoriától. Térkép itt. Autóval is lehet jönni, a környékbeli utcákban általában van parkoló, de figyeljetek arra, hogy este 8-ig fizetős.

S végezetül a legfontosabb:
A hely kapacitása véges. Ezért aki szeretne jönni, regisztráljon (hamarosan erre is lesz felület), mi majd összesítjük a jelentkezőket , akiket a bejáratnál beengedünk. Természetesen a belépés teljesen ingyenes, ez a rendezvény Értetek van. Illetve lesz.

A témáról itt a hivatalos hír, hozzászólni is ott lehet.

A Mobilarena szerkesztősége

Hirdetés