Moduláris Land Rover mobil jöhet MWC-n

A Land Rover márkaneve alatt már több mobilt láthatott a nagyközönség, először a Sonimmal dolgoztak együtt, most pedig – jó pár év szünet után – a Bullittot bízták meg a gyártással, akik kvázi erre rendezkedtek be: a CAT és a Kodak mobilokat is ők készítik. A Land Rover Explore az ISPO, szabadidő és sport tematikájú szakmai kiállításon mutatkozott be, de megnézni, kipróbálni az MWC előtt biztosan nem lehet, és a specifikációról sem árultak el szinte semmit.


[+]

A sajtóképek egyértelműen jelzik, hogy nem munkamobilnak, hanem szabadidős eszköznek szánják a kütyüt. A Moto Mods-technológiához hasonló, mágneses, moduláris rendszer első kiegészítője is az Adventure Pack lesz, ami a gyárinál erősebb GPS antennát, jobb AR-képességeket és több akkumulátoridőt ad az élményhez.


[+]

A kütyüről további információt a termékoldal élesítése után, esetleg az MWC-n fogunk kapni, rendelhető állapotban viszont csak áprilistól lesz, és egyáltalán nem lesz olcsó, 650 euró körüli ára 200 000 forint fölötti összeget jelent.

Azóta történt

Előzmények

  • Kodak Ektra - fotó, szín, tézis

    Egy legendás fényképezőgép nevével és egy modern fotómasina külsejével robbant be a Kodak a kameramobil piacra, ám elsőre nem sikerült a kitűzött célokat teljesíteni.

  • CAT S60 - Hö! Kamera!

    A világ első, beépített, hőkamerával rendelkező telefonját dobta piacra a CAT. Emellett persze a szokásos robusztusság és a speciális funkciók miatti magas árszint jellemző rá.

  • CAT S40 - több mint kilenc élete van

    A CAT új „elpusztíthatatlan” okostelefonja szerény specifikációkat rejt, ám a lényeg a külső burkolat szívósságán van, amely ellenáll mindennek, aminek csak egy strapakészülék képes lehet.

  • CAT B30 - hagyományos munkagép

    Tesztalanyunk a numerikus billentyűzettel szerelt mobiltelefonok számát bővíti, ám különleges képessége, hogy víz-, por- és ütésálló, két SIM-et kezel és hosszú üzemidővel rendelkezik.

Hirdetés