Monitor és mechanikus billentyűzet is érkezett a ROG Phone 3-hoz

Az Asus idén is egy sor kiegészítőt kínál a ROG Pone 3-hoz, többek között 15,5"-es monitort és vezeték nélküli mechanikus billentyűzetet.

A ROG Phone mellett új és újragondolt kiegészítők is bemutatkoztak ma Indiában. Az új Lightning Armor Case annyira nem izgalmas, nyilván igazítani kellett a kivágásokat például az új kamerarendszerhez és ha már arra jártak, még több RGB világítást pakoltak a tokba, biztos, ami biztos. A tavaly újragondolt Aero tok ugye jár a készülékhez, ahogy a Type-C és 3,5 milliméteres jack csatlakozóval kiegészített külső ventilátor is, ha már a hagyományos fülhallgató kimenet eltűnt a készülékről.

A TwinView dokkoló is megújul, amennyiben a másodlagos kijelző már itt is 144 Hz képfrissítéssel dolgozik, lesz egy ROG Clip nevű modul is, amivel Xbox, PS4 vagy Stadia kontrollert rögzíthetünk a telefonhoz és a Kunai Gamepadot is átszabták kicsit. A gombok és az analóg karok elhelyezkedése változott, a koncepció viszont nem.

ROG TwinView Dock 3
ROG TwinView Dock 3

A Desktop Dock 2 és a Professional Dock kompatibilis a legújabb ROG Phone-nal is, de két teljesen új periféria is bővíti a kínálatot a ROG Strix XG16 hordozható gamer monitor és a ROG Falchion vezetékmentes mechanikus billentyűzet formájában. A Strix XG16 egy 15,6 hüvelykes, 144 Hz képfrissítésű külső megjelenítő 1080p felbontással, két Type-C USB porttal és microHDMI csatlakozóval. A monitor hátulján lévő támaszték lehetővé teszi a fektetett és állított nézetben való használatot 70 fokos dőlésszögben, ROG Tripodra erősítve pedig megtoldhatjuk például a laptopunk kijelzőjét.

ROG Kunai Gamepad 3
ROG Kunai Gamepad 3

A Falchion teljesértékű, vezetékmentes (2,4 GHz; 1 ms késleltetés) mechanikus billentyűzet, csak 65%-kal kisebb, mint egy hagyományos klaviatúra. Természetesen világít (RGB) is, a makróbillentyűként is beállítható, interaktív, touchpad valós időben mutatja az akkumulátor töltöttségi állapotát, összesen pedig 400 óra üzemidőt ígér a gyártó. Ja, és a ROG Cetra aktív zajszűrős fülhallgató is kapott egy diszkrét ráncfelvarrást. A technológia maradt, csak most már testreszabható az RGB világítás és ROG Cetra RGB-nek hívják.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Hirdetés