Moto G – LTE és microSD támogatással

A kiemelkedő ár/érték arányának köszönhetően méltán népszerű Moto G legnagyobb hiányossága a tovább nem bővíthető 8 vagy 16 GB belső memóriája lehet, melyet gyorsan felemészthet egy jobb minőségű zenei kollekció vagy egy nagyobb kép- és videogyűjtemény. A frissen bemutatott Moto G 4G azonban végre microSDHC kártyák fogadására is alkalmas lett, mely mellé szélsebes LTE modemmel is büszkélkedhet. Az Egyesült Királyságban júniusban debütáló 8 GB-os készülék mindössze 14 fonttal kerül többe a 3G változatnál, így már 149 fontért, vagyis nagyjából 55 500 forintért elvihető lesz.

A két fontos változástól eltekintve a készülék műszaki paraméterei mit sem változtak, így maradt a 4,5 hüvelykes, 720 × 1280 képpontos IPS kijelző, 5 megapixeles fő és 1,3 megapixeles előlapi kamera, 1,2 GHz-es négymagos Snapdragon 400 processzor, 1 GB RAM és 2070 mAh kapacitású akkumulátor. A 129,9 × 65,9 × 11,6 milliméteres befoglaló méretű Moto G 4G hazai ára egyelőre nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

  • Hatalmas siker a Moto G

    Az olcsó modell népszerűségének köszönhetően az Egyesült Királyságban hat százalékra tudta növelni piaci részesedését a Motorola.

  • Moto G – Android 4.4 frissítéssel

    A Motorola színpompás mobiljának kétkártyás kiadásához is elérhetővé vált a KitKat rendszerfrissítés.

Hirdetés