Moto G? Snapdragon 870-nel?

Elképzelhető, hogy a középkategóriában jól bejáratott nevet használják, remélhetőleg ennek megfelelő ár is tartozik majd hozzá.

Szinte biztos, hogy a Motorola Edge S nemzetközi változatát mérte meg az imént a Geekbench, a történet legfőbb érdekessége, hogy G(100) néven hivatkoznak a termékre. Tény, hogy a 6/128 GB-os változat kinti, 90 ezer forintosnak megfelelő ára mostanra könnyedén beleférne a Moto G-s filozófiába, ám az 5G-s, Snapdragon 870-es, UFS 3.1 tárolós, HDR10-megjelenítős, 5000 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt mobilnak sokkal combosabb európai árat vártunk, ráadásul a Geekbench 8 GB RAM-mal tesztelte a kütyüt, amihez kint 256 GB tároló és egy arányaiban masszív, 37 ezres felár társul.


[+]

Középkategóriás mércével nagyon erősek a számok, a 3,2 GHz-es Kryo 585 csúcsmag kitesz magáért, mellette 3 darab 2,42 GHz-re skálázott, szintén teljesítményorientált mag dolgozik, a maradék négy pedig 1,8 GHz-es maximális órajelű, fogyasztásoptimalizáló klaszter. Az Android 11-en futó mobil európai érkezéséről egyelőre nem tudunk semmit.

Előzmények

Hirdetés