Moto Z2 néven várható az új Moto

A Lenovo pártfogásában kiadott Moto Z modularitása ellenére, vagy pont annak köszönhetően igen kedvező fogadtatásban részesült. A bemutatást követően már egy millió értékesített darabról beszélt a vezérigazgató, amiben valószínűleg a kedvezőbb árfekvésű Moto Z Play és a Moto Z Force nem is lett beleszámolva. A Moto Z folytatása Evan Bless szerint Moto Z2 néven várható, ennél többet nem osztott meg Twitter bejegyzésében.


[+]

Az MWC-n ugyan a középkategóriás Moto G5 és G5 Plus volt a főszerepben, de számos Moto Mod is bemutatásra került, amiből azért lehet következtetni a következő Moto csúcsmodell felépítésére. Például, hogy lényegi eltérésre nem kell számítani a Moto Z-hez képest, ugyanis a Modok kompatibilitásának biztosítása nem teszi lehetővé a formaterv teljes átalakítását. Az egyetlen újdonság, ami feltűnhetett a GamePad bemutatásakor, hogy a készülék, amire rácsattintották újraformázott ujjlenyomat-olvasót mutat az előlap alsó káváján.

Azóta történt

Előzmények

  • Egy csokornyi Moto Mod tesztasztalunkon

    Kipróbáltuk a Moto mobilok hátlapra pattintható projektort, a hangszórót, a tokot, az akkumulátort és a fényképezős, optikai zoommal és képstabilizátorral megáldott modult is.

  • Moto Z Play - nem (csak) játékra

    A legolcsóbb moduláris Moto is százezer forint fölött startol, a felszereltségéhez képest viszont ez egyáltalán nem tűnik soknak, a konkurencia viszont rendkívül erős. Majdnem annyira, mint az üzemidő.

  • Moto Z – innováció, kecses vonalakkal

    A Moto Z különleges phablet, amely annyiszor borzolja a kedélyeket, ahányszor csettintést kíván. Papírvékony, értelmesen moduláris és értelmetlenül spórolós.

  • Egymillió felett a Moto Z

    Hét számjegyű darab kelt el eddig a Motorola előtagot elhagyó, Z utótagot megkapó Motóból.

Hirdetés