Moto Z2 Play csúszott be a TENAA-hoz

Nemsokára bemutatkozhat az idei Moto Z-széria, a hardverfrissítéssel kapcsolatos legfontosabb információkat pedig már most tudjuk: megmarad a Moto Mod fantázianevű, 16-pines csatlakozón keresztül kommunikáló moduláris rendszer, megmarad a rendkívül vékony, ugyanakkor komoly kamerapúpot viselő kialakítás, és megmarad az előlapi ujjlenyomat-olvasó is.

A modulos rendszer folytatódik, a külsőn nem sokat változatnak
A modulos rendszer folytatódik, a külsőn nem sokat változatnak [+]

Már a 7 milliméteres elődmodellt sem hívtuk vastagnak, most azonban még tovább faragták vékonyságot, ami még kecsesebbé teszi a megjelenést, viszont az üzemidőn is karcsúsít: 3510 helyett csak 2820 mAh kapacitású akkumulátor fért bele, miközben a TENAA (azaz a kínai hírközlési hatóság) szerint az alapvető hardverelemek nem változnak sokat: a Qualcomm Snapdragon 626 csupán aprócska előrelépés a 625-höz viszonyítva, a 3 helyett 4 GB RAM-ot és 32 helyett 64 GB-os belső tárolót ellenben biztos értékelni fogják a felhasználók.

Komoly fogyókúra várt a játékos Moto Z-re
Komoly fogyókúra várt a játékos Moto Z-re [+]

A hatóság információi szerint 16-ról 12 megapixelesre csökken a hátlapi kamera felbontása, ezek alapján tippelhetünk a Moto G5 Plus-féle, dual pixel-rendszerrel kiegészülő IMX260 szenzorra, ezt azonban még sehol nem erősítették meg. A bemutató június 8-ára várható, a Moto Z2-vel karöltve.

Azóta történt

Előzmények

  • Renderképeken a Moto Z Play idei modellje

    Számos Moto készülékre számíthatunk idén, több renderkép és specifkáció is napvilágot látott. Ezúttal a Z széria Play variánsa mutatta meg magát.

  • Moto Z Play - nem (csak) játékra

    A legolcsóbb moduláris Moto is százezer forint fölött startol, a felszereltségéhez képest viszont ez egyáltalán nem tűnik soknak, a konkurencia viszont rendkívül erős. Majdnem annyira, mint az üzemidő.

  • A Moto Z Play frissítése is szünetel

    Egyre több gyártó késlelteti, vagy rosszabb esetben vonja vissza készülékei Nougat frissítését, ezúttal a Lenovo kénytelen így tenni.

  • Moto Z – innováció, kecses vonalakkal

    A Moto Z különleges phablet, amely annyiszor borzolja a kedélyeket, ahányszor csettintést kíván. Papírvékony, értelmesen moduláris és értelmetlenül spórolós.

Hirdetés