Motorola Atrix 2: Észak-Amerikán kívül is

Az unwired view értesülései szerint az amerikai AT&T Wireless kínálatában debütáló Motorola Atrix 2 rövidesen más régiókban is bevezetésre kerül, vagyis ezúttal mindenféle átalakítás és átnevezés nélkül indulhat hódító útjára. A kétmagos processzorral, 1080p felbontású HD anyagok rögzítésére alkalmas 8 megapixeles kamerával és 4,3 hüvelykes 540x960 képpontos megjelenítővel szerelt Atrix 2 hamarosan Ázsiában, Indiában, Kínában, a Közel-Keleten és Latin-Amerikában is elérhető lesz, de pontos árat egyelőre nem közölt a gyártó. A jövevény európai premierjéről továbbra sincs információ, bár nem elképzelhetetlen, hogy más néven és más sorszámmal kerül majd kontinensünkön bevezetésre.

Azóta történt

  • Sajtófotón a Droid RAZR

    A hivatalos premier előtt kiszivárgott a rendkívül karcsú Motorola Droid RAZR első fotója.

  • Érkezik a Motorola Atrix 3?

    Négymagos processzorral, HD kijelzővel, izmos kamerával, hatalmas mennyiségű operatív memóriával és messzE átlag feletti akkumulátorral érkezik a Motorola multimédiás szuperszörnye.

  • Motorola Atrix 2 - újrakódolva

    Az Atrix utódja minden szempontból jobb lett elődjénél, csak épp Európában nem forgalmazzák. Pedig jót tenne a márkának, mert bár nem hibátlan, de jó gép.

Előzmények

Hirdetés