Motorola bejelentések a jövő héten

A várakozásokkal ellentétben a Google égisze alatt nem igazán kapott szárnyra a Motorola, hiszen évente csupán maroknyi új készülékkel rukkolt elő, és azok elérhetősége is erősen korlátosnak bizonyult. A Moto X hosszú hónapokig csak az Egyesült Államokban volt elérhető, melyet követően ugyan nemzetközi vizekre is evezett, ám a legnagyobb aduásza, a maximális testreszabhatóságot biztosító Moto Maker szolgáltatás nélkül. Úgy tűnik azonban, hogy az újabb tulajdonosváltás hajnalán a patinás amerikai vállalat újabb fontos bejelentésre készül, mely színhelye ezúttal London lesz.

A május 13-ára, azaz jövő héten keddre időzített sajtótájékoztató egyértelműen egy új készülék bemutatásáról szól, mely a bárki számára elérhető árszegmensben fog landolni. Az eddig megszellőztetett információk szerint csupán két készülék jöhet szóba, melyek közül az egyik a Moto X utódja lesz, míg a másik a mérsékelt árfekvésű Moto E. Egyelőre nem tudni, hogy a rendezvényen a korábban beharangozott Moto 360 is jelen lesz-e, de talán ezen modell kapcsán is kiderül majd néhány fontosabb információ.

Azóta történt

  • Moto E – részletes adatlap

    Egy brazil online áruház jóvoltából minden részletében leleplezésre került a Motorola rövidesen bejelentésre kerülő alapmobilja.

  • Bemutatkozott a Moto E

    Huszonhatezer forintnak megfelelő áron startol a Motorola Mobility fröccsenő vízzel szemben is ellenálló kétkártyás alapdroidja.

  • Rövidesen debütál a „Moto X+1”

    Az Egyesült Államokban valamennyi nagyobb szolgáltató felveszi kínálatába a Motorola következő csúcsmodelljét.

  • Egyedi szenzorral érkezik a Moto 360

    Úgy tűnik, hogy a Moto 360 okosóra rendelkezni fog egy olyan szenzorral is, amivel az egyik Android Wear rivális sem, állítja egy motorolás munkatárs.

Előzmények

  • Hatalmas siker a Moto G

    Az olcsó modell népszerűségének köszönhetően az Egyesült Királyságban hat százalékra tudta növelni piaci részesedését a Motorola.

  • Óriásmobillal készül a Motorola

    A nyár derekán mutathatja be 6,3 hüvelykes kijelzővel szerelt csúcsmobilját a Lenovo égesze alatt működő Motorola Mobility.

  • Európában is beindul a Moto Maker

    Rövidesen Mexikóban is Nyugat-Európában is beindítja egyedi konfigurációs szolgáltatását a Motorola.

  • Motorola Moto X - kézről-kézre

    Már éppen azt gondoltuk, hogy a Google kirántotta a csávából a Motorolát, amikor az egészet jól eladták a Lenovónak. Ettől még a Moto X saját kategóriája egyik legjobbja.

Hirdetés