Hirdetés

Renderképeken egy újabb stylusos Motorola

A Moto G Stylus (2024) várhatóan még nyár előtt piacra kerül, viszont valószínűleg sajnos nem világszerte.

Idén is lesz új középkategóriás telefon érintőceruzával, hála a Motorolának. A Moto G Stylus éves frissítése május környékén időszerű az OnLeaks információi szerint, aki CAD-alapú renderképeket és a telefon méretére, illetve hardverére vonatkozó információkat is megosztott. A Moto G Stylus (2023)-at váltó Moto G Stylus (2024) a forrás szerint 162,5 x 74,7 x 8,09 milliméteres és 190 grammos lesz, ezzel alacsonyabbra, könnyebbre, vékonyabbra, de szélesebbre váltva elődjénél.

Ilyen lehet a Moto G Stylus (2024)Ilyen lehet a Moto G Stylus (2024) Ilyen lehet a Moto G Stylus (2024) (forrás: OnLeaks / Smartmania) [+]

Állítólag a Motorola még Android 13-mal fogja piacra dobni az idei Moto G Stylust, a rendszert pedig egy jelenleg még meg nem nevezett Qualcomm Snapdragon SoC futtatja majd. A telefonban minimum 128 GB bővíthető tárhely várható, a kijelző pedig 6,5”-es IPS LCD lehet 1080 x 2200 pixeles felbontással. Adott lesz a telefonban az 5G-s adatkapcsolat, az NFC, a Bluetooth 5.2 és az energiáról egy 5000 mAh-s telep gondoskodhat.

(forrás: OnLeaks / Smartmania) [+]

Ahogy a képeken látszik, az érintőceruza mellett marad hely a házban a 3,5 mm-es audio csatlakozónak is, a hátlapon pedig az idei modellben is két kamera várható. Itt állítólag a főkamera 50 megapixeles felbontást és optikai stabilizálást kínál majd, a másodlagos kamera mibenléte egyelőre ismeretlen. Az előlapi pötty egy 8 megapixeles kamerát házalhat a szelfikhez és videóhívásokhoz.

(forrás: OnLeaks / Smartmania) [+]

A készülékház szögletesebb, a kamerasziget pedig mintha egybe lenne öntve a műanyag hátlappal, amivel kicsit az Oppo Reno 8-ra hasonlít az eszköz. Azt egyelőre nem tudni, hogy melyik piacokon jelenik majd meg a Moto G Stylus (2024), jellemzően az észak-amerikai kínálatban található meg a Motorola ceruzás modellje.

Előzmények

Hirdetés