Motorola ROKR ZN50: A siker borítékolható

A Motorola az elmúlt év során szinte semmi olyan friss ötlettel nem tudott előrukkolni, melynek gyökerei ne nyúltak volna vissza a régmúlt dicső pillanataihoz. A kissé korosodó formaterv és az idejétmúlt hardveres képességek iránti lanyhuló igény a csökkenő eladásokon is jól követhető, mely miatt számos piaci elemző le is írta az egykoron ezüstérmes gyártót.

A helyzet azonban javulni látszik. Az alant látható ROKR ZN50 végre friss és egészen kellemes fejlesztésnek tűnik, noha egy kicsit talán a Sony Ericsson Walkman csúszkáira emlékeztet. A telefonos gombsorral is felvértezett jövevény 3,2 hüvelykes, 427x240 képpontos érintőkijelzőt, 3,2 megapixeles kamerát, 7,2 megabites HSDPA átviteli képességét, T-DMB tévévevőt, GPS és sztereó Bluetooth modult, SRS WOW HD hangzásjavító megoldást, 3,5 milliméteres szabványos fülhallgató kimenetet, gravitációs szenzort, microSDHC kártyával bővíthető 4 GB belső memóriát és 30 óra zenelejátszást biztosító 950 mAh kapacitású akkumulátort is kapott.

Az összkép tehát igen kellemesnek tűnik, de sajnos ezúttal sem marad el a hidegzuhany, melyre egyébként a tévévevő jelenlétéből is következtetni lehet. A 108,9x54x14,3 milliméteres és 143 grammos jövevény kizárólag Dél-Korea lakói számára lesz elérhető, egészen pontosan európai vagy amerikai variánsról egyelőre nem esett szó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés