MWC2011: ZTE Amigo a középkategóriában

A csúcsmodell Skate és a kellemesnek tűnő V9 tabletek mellett egy igazi, vélhetően nagyon népszerű, középkategóriás okostelefont is bemutatott a ZTE. A kicsúsztható QWERTY gombsorral bíró készülék az Amigo fantázianevet kapta.

Az eszközön 2.2-es verziószámú Android fut, esetleges későbbi frissítéséről egyelőre nincs információ. Az előlapon HVGA (320x480 pixel) kijelző terül el, a képátló 3,2 inch. A kézben tartva közepes méretű eszköz (mondjuk pont az X10 mini pro és az Xperia Pro között van félúton) kellemes fogású, a ZTE-től megszokott módon plasztik borítja.

A hátlapon 3,2 megapixeles kamera dolgozik, autofókusz is a funkcionalitás része. Az extrák között FM rádiót találhatunk, más különlegessége nincsen. Természetesen a Bluetooth, a WLAN, a 3,5 mm-es jack dugasz most sem hiányzik, a 7,2 Mbps sebességű HSDPA pedig bőven tökéletes ebben a kategóriában. A piacra kerülés időpontját május környékére lőtte be a gyártó, de hogy a hazai szolgáltatók kínálatába bekerül-e a termék, arról még nem lehet tudni. Ha viszont így lesz, akkor vélhetően ez is "best buy" lehet, köszönhetően annak, hogy a ZTE árazási politikája enyhén szólva is versenyképes.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Előzmények

Hirdetés