MWC2011: új alsós LG modellek érkeznek

A koreai gyártó a felsőkategóriás készülékek mellett komoly energiát fektet az olcsóbb telefonok fejlesztésébe is, itt természetesen nem a hatalmas tudással, hanem a külső mellett a kellően alacsonyan tartott árral, és a könnyű kezelhetőség ígéretével kíván sikereket elérni.

Az LG A110 a cég abszolút belépőmodelljei közül való, hagyományos kialakítással a konzervatívabb vásárlókat célozva meg.

A készülék 106,9 x 43,5 x 12,9 mm-es mérete mindössze 65,25 grammos tömeggel párosul. A telefon kijelzője ennek megfelelően nem hatalmas, mindössze 1,8 inches, 65 ezet színt megjeleníteni tudó, 128 x 128 pixeles TFT lett, melyen a gyártó szerint könnyen kezelhető, kilenc ikonos menüt kap a vásárló.

Természetesen ennyi pénzért csak kétnormás GSM rádió jár, így a közösségi szolgáltatások helyett a nagyméretű gombsort lehet csak pozitívumként megemlíteni.

LG A110
LG A110

Az LG A170 szintén ebben a mezőnyben versenyez. A gyártók kínálatából csaknem kikopott kagyló kialakítású modell nem tudásával fog minket levenni lábunkról. Az A110-hez hasonlóan itt is csak egy kisméretű kijelzőt kapunk, esetünkben mindössze 1,52 inch képátlóban, szintén 128 x 128 pixeles felbontással, és itt is a kétnormás modul dolgozik a ház alatt. Az LG szerint nagyon hosszú üzemidőben nyilván az is szerepet játszik, hogy a fedlapra mindössze egy LED került, ami az eseményeket villogással tudja jelezni.

LG A170
LG A170

A gyártó szerint a lekerekített forma kényelmes fogást biztosít, a tulajdonos szórakoztatásáról pedig egy FM rádió hivatott gondoskodni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés