MWC 2017: Ismerős lehet a Malata 360 fokos kamerája

A Malata, és most nem a sör alapanyagáról beszélünk, egészen pici fülkével hirdette és állított meg minket, hogy ők bizony gyártók, tehát az ő termékeiket lehet brandelni. Pont ezért látható volt nem egy olyan kütyü, ami más márkanév alatt már piacra került, és a leginkább reklámozott, F1-es jelzésű 360 fokos kamera sem tűnt teljesen ismeretlennek.

Ilyen elölről a Malata F1
Ilyen elölről a Malata F1 [+]

A 3008 x 1504 pixel felbontású képek készítésére képes szerkezet OmniVision OV4689-es szenzorokkal rendelkezik, ebből két darab is található rajta (nem meglepő módon persze). A 7GIP+IR lencsék mellett kiemelendő még az 1080p felbontású videórögzítés, valamint a WiFi-képesség, amivel nem csak iPhone-okhoz, hanem Androidot futtatók készülékekhez is csatlakoztatható az eszköz. A kezes megoldás odalán különféle gombok találhatók, egyik a bekapcsolást segíti, másik a fényképezés/videózás közötti váltást, a harmadik pedig a gyors megosztást.

Több gomb is található oldalt
Több gomb is található oldalt [+]

Van oldalt mikrofon, a hangfelvétel a képviselők szerint remek, belül pedig 1500 milliamperórás akkumulátor, tehát jó néhány fényképet, vagy esetleg órányi videót fel lehet vele venni egy töltéssel. Ha jól értettük, akkor az ára sem vészes, hiszen 90 dollár környékén kívánják majd értékesíteni.

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákEuStock.euTelekom

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés